Umm ali

Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
-
Dame blanche, inghetata perfecta
-
Lapte de migdale facut in casa
-
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se incalzeste cuptorul si se intinde o foaie de aluat pe tava bine unsa cu unt sau pe o foaie de copt. Se coace pentru 15 minute pana cand se umfla si se schimba culoarea.
- Scoateti deoparte.Intre timp puneti la foc laptele, smantana, vanilia , zaharul intr-o cratita pana cand se formeaza niste bule pe marginea oalei. Opriti focul si intre timp treceti la pasul urmator.Dati caldura mai mare la cuptor .
- Faramitati aluatul care a stat la cuptor, ungeti o tava si imprastiati-l in tava impreuna cu fructele uscate . Turnati mai apoi mixtura cu lapte peste acestea. Se da la cuptor pentru 15 minute pana cand partea de sus devine aurie.Se raceste putin inainte de sevire .Se imprastie deasupra migdalele inainte de servire.