Petitchef

Varza a la Cluj cu afumatura

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune intr-o oala cu uleiul, la calit pana se inmoaie. Se adauga bulionul si se stinge cu o cana de apa calduta apoi se asezoneaza.
  • Se taie carnea si impreuna cu ceapa calita se dau prin masina de tocat sau la robot.
  • Orezul se opareste, se scurge bine de zeama si se condimenteaza.
  • Intr-o cratita se pune un strat de varza, toata carnea, tot orezul, doua linguri de smantana, apoi iar un strat de varza si doua linguri de smantana. Se da la cuptor pentru jumatate de ora. Se serveste cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Varza a la Cluj cu afumatura, poza 1
Varza a la Cluj cu afumatura, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Varza a la cluj-vegetariana
Varza a la cluj-vegetariana
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Varza a la cluj- varianta bihoreana
Varza a la cluj- varianta bihoreana
4 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei