Petitchef

Gulas secuiesc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune uleiul intr-o oala mare la incalzit si se adauga ceapa taiata felii si se prajeste pana cand se obtine o culoare frumoasa aurie.
  • Se adauga bucatile de carne si se prajesc impreuna pana cand carnea incepe sa se albeasca. Se presara boia de ardei si se mai prajesc putin.
  • Se adauga sare , piper negru macinat si maghiran, apoi se toarna apa suficienta pentru a acoperi continutul oalei si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand este pe jumatate fiarta.
  • Se clateste varza cu apa si se pune la fiert intr-o alta oala pana cand este pe jumatate fiarta.Se adauga varza la carne si se fierb impreuna .
  • Se amesteca o lingura de faina cu smantana intr-o farfurie si se adauga la gulas si se amesteca bine.
    Pentru un gust delicios se adauga la sfarsit putina zeama de varza.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Okonomiyaki - omleta japoneza
Okonomiyaki - omleta japoneza
5 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gulas cu carne de porc
Gulas cu carne de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gulas din carne de vita
Gulas din carne de vita
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gulas unguresc cu costita de porc
Gulas unguresc cu costita de porc
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.