Petitchef

Gulas secuiesc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune uleiul intr-o oala mare la incalzit si se adauga ceapa taiata felii si se prajeste pana cand se obtine o culoare frumoasa aurie.
  • Se adauga bucatile de carne si se prajesc impreuna pana cand carnea incepe sa se albeasca. Se presara boia de ardei si se mai prajesc putin.
  • Se adauga sare , piper negru macinat si maghiran, apoi se toarna apa suficienta pentru a acoperi continutul oalei si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand este pe jumatate fiarta.
  • Se clateste varza cu apa si se pune la fiert intr-o alta oala pana cand este pe jumatate fiarta.Se adauga varza la carne si se fierb impreuna .
  • Se amesteca o lingura de faina cu smantana intr-o farfurie si se adauga la gulas si se amesteca bine.
    Pentru un gust delicios se adauga la sfarsit putina zeama de varza.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
4 porții
55 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Burger d'edmond - edmond pure burger
Burger d'edmond - edmond pure burger
1 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează