Petitchef

Gulas secuiesc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune uleiul intr-o oala mare la incalzit si se adauga ceapa taiata felii si se prajeste pana cand se obtine o culoare frumoasa aurie.
  • Se adauga bucatile de carne si se prajesc impreuna pana cand carnea incepe sa se albeasca. Se presara boia de ardei si se mai prajesc putin.
  • Se adauga sare , piper negru macinat si maghiran, apoi se toarna apa suficienta pentru a acoperi continutul oalei si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand este pe jumatate fiarta.
  • Se clateste varza cu apa si se pune la fiert intr-o alta oala pana cand este pe jumatate fiarta.Se adauga varza la carne si se fierb impreuna .
  • Se amesteca o lingura de faina cu smantana intr-o farfurie si se adauga la gulas si se amesteca bine.
    Pentru un gust delicios se adauga la sfarsit putina zeama de varza.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Okonomiyaki - omleta japoneza
Okonomiyaki - omleta japoneza
5 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează