Petitchef

Varza clujasca

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Preparare

  • Se toaca ceapa,se inabuse in 2 linguri de ulei ,se adauga carnea -se mai pune putina sare.
  • Varza se spala,curata,se toaca,se pune la calit in putin ulei;se stinge cu o ceasca de apa fierbinte.
  • Orezul se-nfloreste in apa calda putin sarata. Cand carnea s-a muiat bine,se amesteca cu orezul si cateva linguri de smantana,se potrivete de sare si piper.
  • Se unge un vas cu ulei si se scalda-n smantana.
  • Se aseaza:
    strat de varza,smantana,strat de carne cu orez,varza,smantana,carne cu orez;ultimul strat e de varza si smantana.

Poze

Varza clujasca, poza 1
Varza clujasca, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
8 porții
2 ore
Dificil
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiVarza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei