Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute uscat ...
Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau sunca) 5...
Ingrediente: o varza mare sau 2 mijlocii (cat mai infoiate si usoare sa fie) 300 ml ulei 3 cepe mari 2 morcovi un ardel rosu cateva fire patruntjel 100 g varza ...
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc dezosata - bucata intreaga Pentru sos : o lingura miere de albine o lingurita mustar o lingura hrean ras 100 ml linguri vin alb...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unt o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de patrunjel ...
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unT o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de patrunjel ...