Petitchef

Friptura de porc pe pat de legume

Felul principal
8 porții
30 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg pulpa de porc

600 g cartofi

2 buc morcovi

2 buc ceapa

usturoi, sare, piper,

1 pahar bere, 5 linguri ulei,

foi dafin, pantrunjel sau parmezan pt final.

Preparare

  • Carnea se spala, se taie si se pune intr-o tava timp de 10 minute dupa ce a fost tinuta vreo 3 ore la bait cu usturoi, sare, piper, berea, putin ulei. Dupa cele 10 min se adauga ceapa taiata rondele, morcovul taiat rondele, si se pune un pic de ulei.
  • Dupa inca alte 10 minute, cand carnea se mai fragezeste se adauga cartofii taiati sferturi. Toata compozitia se tine la cuptor la foc mic aprox o ora, iar la final se orneaza cu pantrunjel sau cu parmezan ras.

Poze

Friptura de porc pe pat de legume, poza 1Friptura de porc pe pat de legume, poza 2Friptura de porc pe pat de legume, poza 3Friptura de porc pe pat de legume, poza 4





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Friptura de porc in vin cu legume
Friptura de porc in vin cu legume
3 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: