Petitchef

Friptura de porc pe pat de legume

Felul principal
8 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Carnea se spala, se taie si se pune intr-o tava timp de 10 minute dupa ce a fost tinuta vreo 3 ore la bait cu usturoi, sare, piper, berea, putin ulei. Dupa cele 10 min se adauga ceapa taiata rondele, morcovul taiat rondele, si se pune un pic de ulei.
  • Dupa inca alte 10 minute, cand carnea se mai fragezeste se adauga cartofii taiati sferturi. Toata compozitia se tine la cuptor la foc mic aprox o ora, iar la final se orneaza cu pantrunjel sau cu parmezan ras.

Poze

Friptura de porc pe pat de legume, poza 1
Friptura de porc pe pat de legume, poza 2
Friptura de porc pe pat de legume, poza 3
Friptura de porc pe pat de legume, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
38 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: