Petitchef

Friptura de porc pe pat de legume

Felul principal
8 porții
30 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg pulpa de porc

600 g cartofi

2 buc morcovi

2 buc ceapa

usturoi, sare, piper,

1 pahar bere, 5 linguri ulei,

foi dafin, pantrunjel sau parmezan pt final.

Preparare

  • Carnea se spala, se taie si se pune intr-o tava timp de 10 minute dupa ce a fost tinuta vreo 3 ore la bait cu usturoi, sare, piper, berea, putin ulei. Dupa cele 10 min se adauga ceapa taiata rondele, morcovul taiat rondele, si se pune un pic de ulei.
  • Dupa inca alte 10 minute, cand carnea se mai fragezeste se adauga cartofii taiati sferturi. Toata compozitia se tine la cuptor la foc mic aprox o ora, iar la final se orneaza cu pantrunjel sau cu parmezan ras.

Poze

Friptura de porc pe pat de legume, poza 1
Friptura de porc pe pat de legume, poza 2
Friptura de porc pe pat de legume, poza 3
Friptura de porc pe pat de legume, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
38 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.