Petitchef

Pilaf cu carne de porc

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeii cubulete iar morcovul se da pe razatoare.Se pune untul la topit intr-o cratita apoi se adauga legumele.Pulpa de porc se taie in bucati.
  • Dupa ce s-au muiat legumele se adauga pulpa de porc, putin piper si secretul gustului.Se lasa pe foc cam 10 minute. Daca este nevoie se amesteca.
  • In 500 ml de apa se dizolva bulionul si se adauga patrunjelul tocat. Se toarna peste carne si se lasa sa dea un clocot.
  • Se adauga orezul ales si spalat (apa trebuie sa depaseasca orezul cam cu 1-2 degete).Se da la cuptor pentru 20-25 de minute si nu se umbla cu lingura in el. Se serveste cu muraturi.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

15/12/2013

Este foarte bun si ieftin

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu carne de porc
Pilaf de orez cu carne de porc
4 porții
1 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu legume si carne de vita
Pilaf de orez cu legume si carne de vita
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pilaf cu inima de porc
Pilaf cu inima de porc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: