Petitchef

Pilaf cu carne de porc

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeii cubulete iar morcovul se da pe razatoare.Se pune untul la topit intr-o cratita apoi se adauga legumele.
  • Pulpa de porc se taie in bucati.Dupa ce s-au muiat legumele se adauga pulpa de porc, putin piper si secretul gustului.Se lasa pe foc cam 10 minute. Daca este nevoie se amesteca.
  • In 500 ml de apa se dizolva bulionul si se adauga patrunjelul tocat. Se toarna peste carne si se lasa sa dea un clocot.Se adauga orezul ales si spalat (apa trebuie sa depaseasca orezul cam cu 1-2 degete).
  • Se da la cuptor pentru 20-25 de minute si nu se umbla cu lingura in el.Se serveste cu muraturi.


Întrebări:




Comentarii:

19/06/2012

A esit super bun MERSI

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează