Petitchef

Macaroane cu Usturoi

6 rețete
Rețetă Macaroane cu carne si sos de rosii

Macaroane cu carne si sos de rosii

(168 voturi) , (19) , (28)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 300 g carne de porc tocata 1 ceapa de marime mijlocie 3 catei de usturoi- 1/2 ardei iute 2 linguri de ulei 200 ml sos de rosii 1 lingurita pasta de ...
Rețetă Macaroane cu chiftelute in sos tomat

Macaroane cu chiftelute in sos tomat

(22 voturi) , (1) , (16)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1 kg. carne de porc tocata, 4 oua, 2 cartofi fierti,nu prea mari, o capatina de usturoi,nu prea mare, sare, piper, cimbru. 3 linguri pasta de tomate...
Rețetă Macaroane cu pipote si inimi usor picant

Macaroane cu pipote si inimi usor picant

(14 voturi) , (16)
Felul principal Ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: 1/2 kg pipote si inimi de pui, 3 cepe mari, 2 catei de usturoi, 1 ardei capia rosu sau pasta de ardei, sare, piper, boia de ardei iute, apa, 3-4 lg d...
Rețetă Macaroane alla diavola

Macaroane alla diavola

(7 voturi) , (1)
Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 1 ceapa mare tocata marunt 2-3 catei de usturoi 4-5 fire de cimbru sau cimbrisor uscate sau verzi 5-6 linguri de ulei de masline extravirgin 1-2 foi ...
Rețetă Macaroane cu sos cremos la cuptor

Macaroane cu sos cremos la cuptor

(10 voturi) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 200 g macaroane 3/4 cana lapte de soia 1/2 cana apa 1/4 cana sos de soia/tamari 3/4 cana fulgi de drojdie se gasesc in magazinele naturiste, d...
Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

(148 voturi)

Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...

Rețetă Macaroane cu carne de vitel

Macaroane cu carne de vitel

(4 voturi) , (1) , (4)
Felul principal Ușor 40 min 30 min
Ingrediente: 500 g carne de vitel de preferat vrabioara, 1lingurita vegeta, 1 lingura pesmet, 1 pahar de vin alb, ulei, un praz mare, 1 ceapa rosie, 2 morcovi, ...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.