-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu macaroane
-
Retete macaroane cu smantana
-
Macaroane cu branza
Macaroane cu branza
-
(4.5/5 - 437 voturi)
-
55
-
193
Preparare
-
Macaroanele se fierb intr-o oala pana se inmoaie. Mai intai se pune apa la fiert si dupa ce da in clocot se adauga macaroanele.
-
Branza se da pe razatoare. Coaja de lamaie se da pe razatoare. Branza, ouale, smantana si coaja de lamaie se aseaza intr-un vas mare.
-
Se amesteca branza, ouale, smantana si coaja de lamaie. Se adauga macaroanele fierte in prealabil.
-
Se amesteca macaroanele cu compozitia din oua, branza, smantana si coaja de lamaie.
-
Amestecul obtinut se aseaza in Vasul Roman, se adauga 200 de ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora.
-
Dupa 1 ora, se ia capacul Vasului Roman si se mai lasa la cuptor inca 1 ora. Dupa un total de 2 ore.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (55):
Super bune
SUPER BUNA!!
Bravo!
Cu putin zahar si a iesit excelenta!
Un deliciu
Betoaneeee!
Cea mai proasta reteta ever!!
2 ore la cuptor? fara cap
Autorul are doar cap. cu mintea sta mai "subtirel". Deh, vorba lui Caragiale: "Cap are, minte la ce-i mai trebuie ?"
Asta e un fel de budinca si nu macaroane cu branza!
Vai de capul autorului.