Ingrediente: 200 g malai grisat 500 g cartofi 500 ml apa 200 ml lapte 300 g branza iute de oi (200 pentru compozitie si 100 pentru servit deasupra) 100 g branza d...
Ingrediente: 300 g faina de malai aprox 700 ml apa 200 g branza telemea 1 legatura ceapa verde sare 3 rosii mari 50 g cascaval 250 g costita afumata...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: mamaliga (apr 500 g) apr 300 g kaizer 2 oua 2 linguri de unt apr 300 g branza de burduf (sau cascaval) piper dupa gust (de sare nu este nevoie)...
Ingrediente: o cana de malai pentru mamaliga (aici puteti varia in functie de cantitate) sare apa 100 g unt salam castarveti gogosari branza sau cascaval ras masl...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.