Petitchef

Mamaliga italiana

Antreuri
2 porții
5 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnatii - eu am avut crenwursti polonezi - se rumenesc in putin ulei sau mai bine intr-o tigaie de teflon.
    Se face o mamaliga din apa, sare si malai. Cand este aproape gata, se adauga cascavalul taiat cubulete si untul, se amesteca, apoi se adauga carnaciorii rumeniti.
    Se pune intr-un bol, pentru ca iese foarte cremoasa si se serveste cu castraveciori murati.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Mamaliga italiana, poza 1
Mamaliga italiana, poza 2
Mamaliga italiana, poza 3

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Mamaliga la cuptor
Mamaliga la cuptor
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mamaliga cu ciuperci
Mamaliga cu ciuperci
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mamaliga la cuptor
Mamaliga la cuptor
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fougasse
Fougasse
8 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Croissante cu sunca
Croissante cu sunca
3 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5


Articole conexe

Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Frittata sau omleta italiana Frittata sau omleta italiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.