Petitchef

Bulz romanesc

Altele
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
mamaliga (apr 500 g)

apr 300 g kaizer

2 oua

2 linguri de unt

apr 300 g branza de burduf (sau cascaval)

piper dupa gust (de sare nu este nevoie)

Preparare

  • Pentru inceput se face mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei, apoi ouale se curata si se zdrobesc cu o furculita intr-un bol, se pune apoi branza de burduf si se amesteca bine, pana se omogenizeaza.
  • Mamaliga se taie felii groase, care se preseaza pe rand, pe o felie de mamaliga presata se pune o lingura de compozitie, apoi se formeaza o bila (aveti grija sa nu iasa compozitia, faceti bilele rotunde).
  • Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti bilele (ornate cu ceva feliute de kaiser) si le dati la cuptor, pentru aproximativ 15 minute. Dupa ce scoateti bulz-ul de la cuptor,presarati-l bine cu branza.



Comentarii:

31/07/2013

GnUIRNuirnrungurngurngurgnurgneirungurnIEEJWIEJIWJEIWEJIWEJIWJEIJIJIEWGNURRJHgurnUI

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheese sticks
Cheese sticks
6 porții
44 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Bulz cum imi place mie
Bulz cum imi place mie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bulz
Bulz
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Bulz cum imi place mie
Bulz cum imi place mie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanescBulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanescMamaliga, preparat traditional romanesc!Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: