Petitchef

Bulz romanesc

Altele
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
mamaliga (apr 500 g)

apr 300 g kaizer

2 oua

2 linguri de unt

apr 300 g branza de burduf (sau cascaval)

piper dupa gust (de sare nu este nevoie)

Preparare

  • Pentru inceput se face mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei, apoi ouale se curata si se zdrobesc cu o furculita intr-un bol, se pune apoi branza de burduf si se amesteca bine, pana se omogenizeaza.
  • Mamaliga se taie felii groase, care se preseaza pe rand, pe o felie de mamaliga presata se pune o lingura de compozitie, apoi se formeaza o bila (aveti grija sa nu iasa compozitia, faceti bilele rotunde).
  • Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti bilele (ornate cu ceva feliute de kaiser) si le dati la cuptor, pentru aproximativ 15 minute. Dupa ce scoateti bulz-ul de la cuptor,presarati-l bine cu branza.

Întrebări:




Comentarii:

31/07/2013

GnUIRNuirnrungurngurngurgnurgneirungurnIEEJWIEJIWJEIWEJIWEJIWJEIJIJIEWGNURRJHgurnUI

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bulz cum imi place mie
Bulz cum imi place mie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bulz cum imi place mie
Bulz cum imi place mie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bulz
Bulz
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2h20m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.