Petitchef

Bulz romanesc

Altele
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru inceput se face mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei, apoi ouale se curata si se zdrobesc cu o furculita intr-un bol, se pune apoi branza de burduf si se amesteca bine, pana se omogenizeaza.
  • Mamaliga se taie felii groase, care se preseaza pe rand, pe o felie de mamaliga presata se pune o lingura de compozitie, apoi se formeaza o bila (aveti grija sa nu iasa compozitia, faceti bilele rotunde).
  • Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti bilele (ornate cu ceva feliute de kaiser) si le dati la cuptor, pentru aproximativ 15 minute. Dupa ce scoateti bulz-ul de la cuptor,presarati-l bine cu branza.

Rețete inrudite

YouTube

Fougasse



Întrebări:




Comentarii:

31/07/2013

GnUIRNuirnrungurngurngurgnurgneirungurnIEEJWIEJIWJEIWEJIWEJIWJEIJIJIEWGNURRJHgurnUI

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Croque monsieur
Croque monsieur
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează