Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii) 300 g mazare verde boabe, din conserva, scurse 1 lingura amidon alimentar un praf de nucsoara 1...
Ingrediente: 1 kg mazare proaspata sau congelata 2 banane 2-3 mere 200 g nuci sau alune caju 2 morcovi fierti si taiati marunti 2 linguri de otet balsamic 2...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: INGREDIENTE pentru blat: 250 g faina 130 ml apa 15 g drojdie 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 1 lingurita ulei INGREDIENTE umplutura: 200 g sunca...
Ingrediente: ulei pentru calit cativa ardei grasi 1 ceapa mai mare 1 ardei gras 4 linguri mazare din conserva 5 linguri de porumb din conserva 100 g orez 1...
Ingrediente: -2 piepti de pui, dezosati si fara piele 200 g de orez cu bob lung (Thai) 2 linguri de boabe de porumb 2 linguri de mazare verde 1/2 de ardei kapia...
Ingrediente: pentru chiftelute: carne de porc si/ sau de vita sare piper miez de paine ou usturoi si ulei pentru piure de cartofi: cartofi sare apa ulei sau...
Ingrediente: 300g vita (300-400g ; cat mai slaba) 1 cana orez basmati 1 ardei (1-2 ; eu prefer rosu capia, pentru ca este un pic mai dulce) 1 morcov (mediu) 1...
Ingrediente: 450 g mazare congelata o conserva mica de rosii in bulion o ceapa cateva linguri de ulei o lingurita zahar busuioc uscat marar proaspat sau uscat...