Mancare din mazare noua(tanara)

Mancare din mazare noua(tanara)
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Mazarea tanara fierbe in circa 30 minute . Se caleste un pic ceapa in ulei si se adauga mazarea,apoi se toarna apoi circa 200 ml apa cit sa cuprinda mazarea , si se lasa sa fiarba acoperite,la foc mic,pina cind se inmoaie suficient bobul de mazare.
  • Daca se intrebuinteaza mazare din conserva care este fiarta ,atunci,la aceasta se adauga numai putina apa .
  • Mazarea din conserva se pune cu sau fara zeama in care in care a fost conservata .O clatesc si apoi o folosesc.
  • In oricare varianta ,se va avea grija ,ca mazarea sa nu aiba mult lichid dupa ce a fiert ,deoarece se va adauga faina frecata cu sucul sau pasta de rosii si apa.
  • Sosul trebuie sa cuprinda mazarea ,fara sa treaca peste nivelul ei.
  • Dupa ce sosul a fiert citeva clocote impreuna cu faina si s-a legat ca o smintina subtire ,cratita se ia de pe foc,mincarea se sareaza si pentru aroma se presara cu marar taiat marunt .

Punctează această reţetă

EVELINAEVELINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Rețeta e grozava și mâncare a ieșit ezcelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

A iesit foarte buna mancarea , bravo acelui care a postat reteta

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Buna rau:d

abuz