Satay gai cu sos de alune PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor1 h 40 m Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 6 2 piepti de pui, dezosati si fara piele 200 g de orez cu bob lung (Thai) 2 linguri de boabe de porumb 2 linguri de mazare verde 1/2 de ardei kapia tocat cubulete marunte 1 ardei iute rosu pentru ornat 1 lingura de alune caju intregi, pentru ornare sos de chilli Thailandez (optional) Pentru Marinada: 1 lingurita de praf de curry 1/2 lingurita de curcuma 1 lingurita de zahar 1/2 lingurita de sare 1/2 lingurita de praf de usturoi 1/2 lingurita de piper alb 1/3 din cutia de lapte de cocos Pentru sos de alune: 2/3 din cutia de lapte de cocos 2 lingurite de pasta de curry rosu 2 linguri de unt de arahide 1 lingura de alune caju, maruntite