Ingrediente: 180 gr paste 300 gr dovlecei 40 gr vin alb 125 gr iaurt grecesc (1 pahar) suc de 1/2 lămâie (mică) 10 gr parmezan 4 frunze de busuioc 1 cățel de...
Ingrediente: 180 gr paste (aici "Paccheri" dar puteti folosi si alte paste) 400 gr varză roșie 1/2 ceapă mică (aproximativ 15 g) 2 linguri de parmezan 6 bucăți...
Ingrediente: 130 g paste (spaghete sau spaghettoni) 2 ouă 20 g parmezan ras (aprox. 2 linguri) 20 g unt piper negru după gust Ulei de măsline după gust
Ingrediente: 190 g paste (spaghettoni) 180 gr roșii cherry 200 gr burrata 1 cățel de usturoi 15 gr brânză parmezan rasă 3 frunze de busuioc ulei de măsline după...
Ingrediente: 180 gr paste 100 gr carne de cârnați 230 gr dovleac plăcintar 10 gr parmezan ras 25 gr vin alb Ulei de măsline (după gust) Ceapă (după gust)...
Pizza este o mâncare delicioasă, un amestec desăvârșit de gusturi și de arome care satisface și cele mai exigente gusturi. Fie că este vorba de rețeta tradițională de pizza sau de varianta românească de pizza acest fel de mâncare este potrivit pentru orice ocazie și...
Ingrediente: 3 ouă proaspete 300 gr de făină T45 500 gr de dovleac 1 lingură ulei de măsline 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță cu sare 1 linguriță cu piper...
Ingrediente: Pentru salata: 200 gr paste 40 gr roșii uscate la soare 125 gr mozzarella di bufala (sau fior di latte) Ulei de măsline Sare Piper Pentru pesto de...
Ingrediente: 200 gr paste 60 g flori de dovleac 125 g ricotta 20 g parmezan ras 13 g busuioc 15 g fistic sare după gust piper după gust ulei de măsline după gust
Pregatirile pentru Pasti incep in Joia Mare, cand se vopsesc ouale, se fac cozonacul, multe dulciuri si mancaruri traditionale: drob, pasca. Cel mai raspandit obicei crestin de Pasti este vopsirea de oua rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti, ele...
Ingrediente: 190 gr fusilli (sau alte paste) 100 gr fistic prăjit Sare (după gust) piper (după gust) 5 frunze proaspete de busuioc 20 gr parmezan (sau grana...
Ingrediente: 2 foi de aluat brisée 250 gr ricotta 80 gr parmezan ras 2 oua 4 galbenusuri un albus o lingurita nucsoara sare piper o lingura ulei de masline 1...
Ingrediente: 200 gr liguine (sau alte paste lungi) 1 lămâie-netratată 30 gr de unt 80 gr parmezan ras Câteva crenguțe de pătrunjel cu frunze plate Sare Piper
Ingrediente: 180 gr paste făinoase 130 gr cârnați 120 gr ciuperci 50 ml smântână de gătit 10 ml vin alb 1/2 pahar apă caldă 20 g parmezan ras 1 cățel de usturoi...
Ingrediente: 190 gr paste (am folosit spaghettoni) 80 gr pancetta tăiată cubulețe 50 g parmezan ras 20 g ceapă (aprox.) piper negru după gust sare după gust...
Ingrediente: 1 punga de spaghete 750 gr 1 kg carne tocata 2 conserve de ciuperci 1 ceapa cascaval/parmezan sos de rosii 1 legatura de patrunjel condimente
Ingrediente: 1 pachet farfalle 300 gr broccoli 1 conserva mica mazare (sau mazare verde) 400 gr piept de pui Sos alb: 2 linguri faina 60 gr unt 2 linguri...
Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri...