Paste cremoase cu broccoli și migdale: un fel de mâncare ușor de preparat și gustos

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
25 min

O cremozitate care învăluie palatul, oferind o experiență senzorială unică: pastele sunt acoperite cu un sos catifelat de broccoli și migdale, în care fiecare ingredient este combinat armonios pentru a crea un echilibru perfect de arome. Dulceața naturală a broccoli-ului, cu textura sa moale, de unt, se îmbină armonios cu crocantul migdalelor prăjite, care nu numai că adaugă o notă de intensitate, dar creează și un contrast plăcut de texturi. Rezultatul este un prim fel de mâncare cu gust de confort și rafinament în același timp, capabil să cucerească pe toată lumea. Urmați rețeta pas cu pas dacă doriți să încercați acasă paste cu broccoli și migdale prăjite!


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min

Observații

Ce format trebuie folosit pentru pastele cu broccoli și migdale?

Orice format pe care îl preferați este bun, dar vă recomandăm forme lungi de paste, cum ar fi spaghete sau linguine.

Pot păstra pastele cu broccoli și migdale?

Vă recomandăm să le consumați imediat ce sunt gata, dar le puteți păstra în frigider (într-un recipient etanș) timp de 2-3 zile.

Ce pot folosi în loc de parmezan?

Puteți folosi și brânză pecorino rasă pentru a prepara crema de broccoli.

Cum pot decora pastele cremoase cu broccoli și migdale?

Când scurgeți broccoli, puteți păstra câteva buchețele deoparte pentru decorarea felului de mâncare (câteva pentru fiecare fel de mâncare de decorat).

Pot folosi felii de migdale în loc de migdale întregi?

Bineînțeles. Aveți grijă atunci când le prăjiți pentru că se pot arde rapid deoarece sunt foarte subțiri.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+