Ingrediente: BLAT : 6 oua,200 g zahar,30 ml apa,30 ml ulei,20 g cacao 8 linguri faina,1/2 praf de copt SIROP : 400 ml apa,200 g zahar,2 plicuri cappuccino de ...
Ingrediente: BLAT: 6 oua 200 g zahar tos 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina 1/2 praf de copt CREMA: 4 galbenusuri 400 g unt 250 g zahar pudra 4 lingu...
Ingrediente: Pentru blat avem nevoie de: 7 oua 5 linguri de apa 12 linguri de faina 12 linguri de zahar 2 linguri cacao 1 vf de lingurita sare Pentru crema ne treb...
Merele sunt fructe de toamnă sănătoase și gustoase cu ajutorul cărora se pot pregăti ieftin și ușor deserturi de mere savuroase. fructe de toamnă cu un parfum aparte, merele pot reprezenta ingredientul de bază al desertului d-voastră, indiferent că este vorba de un...
Ingrediente: 6 oua 2oo g zahar 30 ml apa 40 ml ulei(un paharel mic) 20 g cacao 8 g faina 3 oua intregi 150 g zahar 2 g cacao 1 pachet de unt(250 g) 400 ml apa si ...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri cu faina praf de copt SIROPUL pentru Tortul amandina: 400 ml apa 200 gr zahar 2 plicuri...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 6 oua (albusurile separate de galbenusuri) 200 gr zahar 30 ml ulei 30 ml apa 4 linguri cacao 8 linguri faina Ingrediente sirop 300 ml apa 15...
Ingrediente: Ptr Blat: 6 oua 6 linguri zahar 3 linguri ulei 30 gr cacao 6 linguri faina esenta de rom 1 praf de copt Siropul: 50 g zahar apa cat sa acopere zaharu...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri cu faina praf de copt SIROPUL pentru Tortul amandina: 400 ml apa 200 g zahar 2 plicuri ...
Ingrediente: Pt. blat: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina Pt. sirop: 400 ml apa 150 g zahar 2 plicuri de capucino de ciocolata Pt. c...