Ingrediente: Pentru foi - 100 g zahar tos - 100 ml apa - 2 galbenusuri - 100 g zahar pudra - 1 plic praf de copt - 100 g margarina sau ulei - 450 g faina Pentru...
Ingrediente: 5 galbenusuri o cana (de apa) zahar pudra 2 foi mici de napolitana o cana zahar pudra o cana nuca tocata si prajita in cuptor un pachet unt
Ingrediente: 3 galbenusuri 500 g zahar 10 linguri ulei 2 linguri bicarbonat 200 ml apa 800 g faina Pt crema: 1 plic de budinca de vanile 350 ml lapte rece 5...
Ingrediente: foi: 250 g margarina, 375 g faina, 180 g zahar pudra, un praf sare, o lingurita rasa bicarbonat sodiu stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la o...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 200 g branza-crema Philadelphia la temperatura -camerei 100 g evaporated milk 250 g lapte 100 g zahar + 50 g pt. caramelizat 2 oua 2 galbenusuri
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Aluatul : 320 g faina, 150 g unt, 150 ml smintina, un ou, o lingurita rasa praf de copt, bicarbonat de sodiu sau de amoniu , un virf de cutit sare,...
Inainte de S?rb?tori, în c?utare de noi re?ete pentru pr?jituri, am v?zut pe pagina "Buc?t?reselor vesele" pr?jitura "Vienetta". Mi-a atras aten?ia, ar?ta tare bine, cu mult? crem?, zah?r ars, mmmmmmm mi-am zis c? sigur papilele mele gustative vor fi î
Reteta de pasta de zahar o gasiti aici. Tehnica pe care am folosit-o e accesibila oricui pentru ca nu am folosit ustensile speciale . Am folosit o forma ovala facuta dintr-o conserva mica. Am facut pasta de zahar , am colorat-o cu colorant rosu al
Reteta pentru Prajitura din pandispan cu fructe si zahar ars
Cantitatile ingredientelor si modul de preparare sint identice ca in reteta precedenta.
Se poate prepara din cantitatile reduse la jumatate pentru o cratita de 2 1. Zaharul tos (150 g) se c