Ingrediente: Pentru blat: 50 grame zahar tos 1 lingurita coaja rasa de lamaie Un varf de sare 120 grame unt taiat bucatele 125 grame faina Pentru stratul de...
Ingrediente: 100 g ciocolata 30 g unt 4 albusuri 2 galbenusuri 100 g zahar 6 linguri de faina 1 praf de sare -1 lingurita praf de copt- 100 g ciocolata 300 ml...
Ingrediente: Blat: 200 g biscuiti 150 g ciocolata 50 g stafide 2 lg miere 2 lg zahar brun 100 g unt 2 lgt de pudra de roscove Crema: 600 g branza dulce de vaci...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: BLAT: 6 galbenusuri 200 g unt 8 linguri de zahar 300 g faina 1 lingurita praf de copt, 250 ml lapte coaja de lamaie fructe de padure congelate: 500...
Ingrediente: Pentru crusta din bezea : 4 albusuri 1 praf de sare 1 ceasca de zahar ½ Pentru umplutura : 350 g ciocolata maruntita 5 lingurite de pudra espreso 1...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 100-120 g unt 60 g zahar 5 linguri de pudra de cacao 1 lingurita extract de vanilie 200 g biscuiti 100 g nuca de cocos 60-80 g nuca prajita si...
Ingrediente: blat 10 oua 10 g zahar 10 g faina razatura de lamaie crema 1 l frisca 500 g mascarpone 7 galbenusuri 2 plic gelatina(20g) 300 g zahar esenta de...
Ingrediente: 1kg branza de vaci dulce 4 oua 200 g zahar 125 g gris 250 g margarina un plic budinca de vanilie un plic praf de copt coaja de lamaie esenta...
Ingrediente: 175 g alune padure, 175 g zahar tos, 3 albusuri, 250 g mascarpone, 280 ml smantana frisca, 125 g zmeura congelata, 340 g jeleu de coacaze rosii.