Petitchef

Nanaimo Bars

Desert
5 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Crema de unt:

Topping:

Preparare

  • Se amesteca untul, zaharul, cacaoa si 1 lingurita de vanilie la sticluta, intr-un vas cu fund dublu sau pe baine-marie. Se amesteca la foc mic pana cand amestecul este usor îngrosat.
  • Biscuiti se sfarama, se adauga nuca de cocos nuca prajita si taiata bucati cu un cutit, nu prin masina ca se face praf si nu se vad in aluat. Se adauga peste acest amestec uscat si amestecul topit de unt. Se amesteca bine.
  • Compozitia este pentru o forma de cca. 15x22 cm. Se pune hartie de copt, se pune compozitia de biscuiti si nuca si se apasa sa fie compacta. Se da la rece.
  • Pentru crema se bate la mixer untul, zaharul, praful de vanilie instant si laptele.Se bate pana devine o crema care se intinde peste blatul de biscuiti.
  • Daca nu aveti pudding instant, faceti un pudding clasic, doar cu jumatate din cantitatea de lapte de pe plic, raciti fara sa se faca crusta si amestecati 2 linguri in crema de unt.
  • Pentru topping am deviat putin de la reteta clasica si am folosit un borcan mic de gem de zmeura, pe care l-a incalzit atat cat sa devina fluid si sa poata fii intins uniform peste crema de unt.
  • Gemul nu trebuie sa fie cald, ca sa nu se topeasca untul. Dati la frigider. Se taie cand s-a intarit.

Rețete inrudite

YouTube

Raw brownie


Poze

Nanaimo Bars
Nanaimo Bars - poza 2
Nanaimo Bars - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

23/11/2016

Cand se pune siropul legat?

(0) (0) Abuz
13/11/2016

Fb

(0) (0) Abuz
04/10/2015

Dar praful de Pudding(Vanillepudingg??? cind se pune?
Bitte Antwort

(0) (0) Abuz
30/06/2011

Excelenta la vedere vom vedea la gustat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crumble bars
Crumble bars
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Domuri cu nucă de cocos și ciocolată
Domuri cu nucă de cocos și ciocolată
6 porții
7 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
20 porții
1 h 57 m
Ușor
4.8 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează