Ingrediente: 1 avocado 1 si jumatate banana 100 ml lapte de migdale 3 linguri pudra de cacao 1 lingura miere (optional) ciocolata rasa (pentru decor)...
Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichi...
Ingrediente: Negresa : 3 oua 80 de grame de zahar brun 50 de gr de faina 150 de grame de ciocolata 150 gr unt Decorul: 60 gr de biscuiti Oreo 6 -8 biscu...
Ingrediente: Pentru alatul simplu: 2 oua 90 gr zahar 60 gr smantana 110 gr faina 1 lingurita de praf de copt un praf de sare 50 gr unt Pentru aluatul cu ...
Ingrediente: Pentru chec: 290 gr faina 230 gr zahar 2 lingurite de praf de copt 60 gr de cacao pudra 230 gr de mayonnaise (simpla, fara mustar sau alte arome)...
Ingrediente: 350 ml cafea rece 200 ml lapte 90 gr lapte condensat dulce 40 gr ciocolata 1 lingurita esenta de vanilie cuburi de gheata Chantilly Cacao pu...
Ingrediente: 160 gr ciocolata neagra fara lapte 200 gr de tofu cremos 100 gr zahar brun 1 lingurita extract de vanilie 100 ml lapte de migdale 120 gr faina 1...
Ingrediente: 85 gr unt 85 gr zahar brun 1 ou 150 gr faina 1 lngurita de praf de copt 1 plic de zahar vanilat 100 gr de pepite de ciocolata 2 biscuiti spécul...
Ingrediente: Pentru baza: 125 gr biscuiti petits beurre 80 gr unt Pentru umplutura : 450 gr crema de branza philadelphia 200 gr mascarpone 150 gr zahar ...
Ingrediente: 1 cutie de aluat de croissant Crema de patiserie cu vanilie: 1 ou 38 gr zahăr (împarțit in 2) 22 gr amidon de porumb 250 ml de lapte 1 linguri...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200...
Ingrediente: Pentru brownies: 125 gr ciocolată neagră (70%) 220 gr de unt 4 ouă (dimensiuni medii) 125 gr zahăr 70 gr de făină Pentru decor: Zahăr pudră...
Ingrediente: Baza : 300 gr de biscuiți digestivi 125 gr unt nesărat Caramel toffee: (sau 200 gr caramel cu unt sărat din comerț) 75 gr de unt 75 gr zahăr 1...