Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Daca v-au ramas oua de ciocolata de la Paste, veti putea sa le folositi la aceasta negresa. O idee de a folosi ciocolata ramasa si un desert de impartit cu intreaga familie :-)
Ingrediente
8
Cost estimat: 2.47Euros€ (0.31€/porție)
Materiale
- tava de copt 20/20 cm
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
Preincalziti cuptorul la 180°C. Frecati ouale cu zaharul, incorporati faina.
Topiti ouale de ciocolata si incorporati-le in preparat.
Varsati compozitai in tava de copt (20/20 cm) unsa cu unt si coaceti 20 minute.
Gata!
FAQ ❓
Care sunt ingredientele principale pentru Negresa de Paste?
Ingredientele principale sunt: 4 ouă, 90 gr zahăr, 70 gr făină, 200 gr ouă de ciocolată și 140 gr unt.
Cât timp durează să prepari Negresa de Paste?
Prepararea durează aproximativ 30 de minute, din care 10 minute de pregătire și 20 de minute de coacere.
Este această rețetă potrivită pentru începători?
Da, rețeta este foarte ușoară și este perfectă pentru începători, având un nivel de dificultate foarte ușor.
Ce pot face cu ouăle de ciocolată rămase după Paște?
Puteți folosi ouăle de ciocolată rămase pentru a prepara această negresă delicioasă, transformându-le într-un desert gustos.
Care este numărul de porții pe care le oferă această rețetă?
Rețeta oferă 8 porții, fiind ideală pentru a fi împărtășită cu familia și prietenii.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 278Kcal
- Carbo: 17.7g
- Grăsimi: 19.6g
- Grăsimi sat.: 11g
- Proteine: 7.3g
- Fibre: 0.3g
- Zahăr: 11.7g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (88g)
Atribute
anti-risipă
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.71/5, 7 voturi




Punctează această reţetă