Negresa de paste (cu oua de ciocolata)

Gustări
Foarte ușor
30 min
278 Kcal

Daca v-au ramas oua de ciocolata de la Paste, veti putea sa le folositi la aceasta negresa. O idee de a folosi ciocolata ramasa si un desert de impartit cu intreaga familie :-)

Ingrediente

8
Cost estimat: 2.47 (0.31€/porție)

Materiale

  • tava de copt 20/20 cm

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Negresa de Paste (cu oua de ciocolata) - Preparare etapa 1Preincalziti cuptorul la 180°C. Frecati ouale cu zaharul, incorporati faina.
  • Negresa de Paste (cu oua de ciocolata) - Preparare etapa 2Topiti ouale de ciocolata si incorporati-le in preparat.
  • Negresa de Paste (cu oua de ciocolata) - Preparare etapa 3Varsati compozitai in tava de copt (20/20 cm) unsa cu unt si coaceti 20 minute.
  • Negresa de Paste (cu oua de ciocolata) - Preparare etapa 4Gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt ingredientele principale pentru Negresa de Paste?

Ingredientele principale sunt: 4 ouă, 90 gr zahăr, 70 gr făină, 200 gr ouă de ciocolată și 140 gr unt.
Prepararea durează aproximativ 30 de minute, din care 10 minute de pregătire și 20 de minute de coacere.
Da, rețeta este foarte ușoară și este perfectă pentru începători, având un nivel de dificultate foarte ușor.
Puteți folosi ouăle de ciocolată rămase pentru a prepara această negresă delicioasă, transformându-le într-un desert gustos.
Rețeta oferă 8 porții, fiind ideală pentru a fi împărtășită cu familia și prietenii.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 278Kcal
  • Carbo: 17.7g
  • Grăsimi: 19.6g
  • Grăsimi sat.: 11g
  • Proteine: 7.3g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 11.7g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (88g)

Atribute

anti-risipă
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.71/5, 7 voturi