
Baton de ciocolată cu fistic și mandarină, dulcele perfect pentru iarnă!
Gustări Foarte ușor 10 min
Ingrediente: 200 g ciocolată neagră 15 g ulei de nucă de cocos fara miros 3 mandarine 50 g fistic zdrobit 1 rodie
Mandarina este sora clementinei, numai ca spre deosebire de aceasta are seminte mici si ascutite la un capat si o coaja subtire care se dezlipeste cu usurinta. Pulpa fructului esteparfumata si dulce. Mandarinele, ca oricare alte citrice, au foarte multe proprietati curative, dar ne limitam la a spune ca sunt recomandate impotriva stresului si a oboselii psihofizice, iar daca sunt consumate seara, previn insomnia. Mandarinele se mananca pur si simplu, sau se folosesc pentru salate, budinci sau prajituri, asa ca va recomandam sa incercati: sarlota de mandarine, salata de fructe (cu mandarine), prajitura cu ananas si mandarine, tort cu crema de ciocolata si mandarine. Savurati-le, pe rand!























