Ingrediente: Pentru aluat avem nevoie de: 400 g de faina 2 linguri de miere 3 linguri de zahar 1 ou 1 fiola de esenta de vanilie 1 lingurita de bicarbonat de...
Ingrediente: 1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca), 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 50 ml compot (suc de fructe, apa cu...
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare...
Ingrediente: 2 cani vin rosu sau rose 2 inguri de miere 1 baton vanilie nucsoara cuisoare ciocolata alba cateva tablete 1 lingurita dulceata de capsuni.
Ingrediente: 3 linguri unt 2 linguri zahar brun 3 linguri otet de vin alb 2 pere, taiate in sferturi, si fara samburi un pumn de nuci putina salata verde
Ingrediente: 150 g faina, 50 g zahar, 70 g margarina vegetala sau ulei, 1 pliculet praf de copt, 2 banane si 2 pere bine coapte, ½ pahar lapte de soia sau apa. -
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...
Ingrediente: 5 mere 5 pere Miere Scortisoara Unt Gratinul de biscuiti: 300 g biscuiti simpli sfaramati bine 200 g nuci mixte maruntite 100 g fulgi nuca de...
Ingrediente: Tava aprox 40X26. 55g faina de grau 70g faina de secara obtinuta din fulgi de secara macinati 4-5 lg miere 6 oua 1 lingura visinata, afinata sau...
Eu credeam ca sarmalele este o mancare traditionala din Romania, dar cu ceva ani in urma am avut surpriza sa aflu ca in acelas mod in care noi facem sarmalele se pregateste si in alte tari, cum ar fi Izrael, iar in Grecia se pregateste in foi de vita si e
Primul meu tort "Printesa" pentru bulinuta mea care azi a implinit 6 ani ;)... nu e cine stie ce in materie de decor, dar gustul e super ;) blat cu cacao (diametru 18 cm) 3 oua marisoare 1 albus (*) 4 linguri faina 4 linguri zahar
inspirata de chef chilly ,o prezenta proaspata si picanta in blogosfera culinara romaneasca , am purces in prepararea acestei salate de toamna,inarmata cu :frunze de spanac ,pere feliate,miez de nuca,ardei capia taiati bastonase,morcovi taiati si ei