Minitort panza de paianjen PrecedentulUrmătorul DesertFoarte ușor2 h 40 m Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 10 Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare 2 linguri cognac alexandrion Esenta de rom Esenta de vanilie 1 lingurita praf de cafea 1 lingurita cappuccino 1 lingura cacao 1 lingurita coaja de portocale Crema 1 : Aproximativ ½ borcan de dulceata un castronel de frisca ½ plic intaritor de frisca Crema 2: 150 ml smantana dulce 1/2 plic intaritor de frisca Cateva linguri zdravene de crema finetii Glazura : ½ ciocolata alba 1 lingura cognac 100 g ciocolata amaruie 100 ml frisca lichida Pentru umplut si decor : Capsuni Kiwi Banane Pere coapte Fructe din compot