Petitchef

Para fiarta in vin cu sos de ciocolata alba

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Para se spala bine si se taie la baza putin ca sa poata sta vertical in farfurie.
    Para se fierbe intr-un amestec de vin rosu cu miere ,vanilie, nucsoara si cuisoare,intreaga cu coaja cu tot, cam 20 de minute.
  • Apoi se scoate pe o farfurie si se scurge bine de zeama.Pe alta farfurie, cea pe care servim, turnam cu grija o bulina mare de ciocolata alba topita si in mijlocul ei dulceata de capsuni.
  • Trasam mici cercuri si apoi zgariem putin marginea cercului formand un model.Se aseaza para in mijlocul acestei buline si se serveste calduta.Se poate despica delicat pe o parte pentru efect artistic.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Înghetata de ciocolata alba si sos de capsuni
Înghetata de ciocolata alba si sos de capsuni
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pere in sos de vin
Pere in sos de vin
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mousse de capsune cu sos de ciocolata alba
Mousse de capsune cu sos de ciocolata alba
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
12 porții
3 ore
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.