Ingrediente: 3 galbenusuri o lingura mare de mustar dulce sau iute, de care preferati, un picut de sare de lamaie, cat poti lua cu 3 degete 0,5 l ulei.
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat prajit(in tigaie non stick sau pe grill) 2 cozi de ceapa verde taiate marunt 2 linguri de telina razalita(optional) 1...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 1/2 varza alba taiata fideluta 2 carote mari date pe razatoare cu dinti mici 1 mar dat pe razatoare cu dinti mari si pus in putin suc de lamaie sa...
Ingrediente: 200 g cozi de homari mici, gatite 1 lingurita de mustar iute 1 galbenus de ou 60 ml ulei de masline extra virgin 3 linguri de iaurt 1 lingurita de...
: Daca sunteti in asteptarea unor invitati speciali si doriti sa-i tratati cu ceva gustos si diferit, puteti opta pentru o salata de icre de peste ca si aperitiv! Incercati sa reinventati banala reteta de icre, reganditi modul de servire sau adaugati o nota proprie,...
Ingrediente: 300 g. paste 4-5 castraveciori murati 100 g. masline negre 2 gogosari murati 200 g. branza de soia o cana cu maioneza vegetala sare zeama de lamaie
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare,...
Ingrediente: 2 borcanele de ciuperci 2 cartofi mari(sau 4 mai mici) 2 oua (din care faci maioneza) 1 ceapa ulei marar jumatate de lamaie sare si piper dupa gust
Ingrediente: 1 kg piept de pui 4 morcovi 1 telina de marime medie 10 cartofi( in coaja se fierb) 20 castraveti murati 10 gogosari 10-20 masline 400 g mazare 2...
Ingrediente: 2 oua fierte, un praf de zahar (optional), salata verde mare sau o rosie, maioneza, 50 g sunca, zeama de lamaie, sare, piper, 5 masline, cascaval...
Ingrediente: 1 conopida micuta 1 catel ustroi Sare Piper Arpagic (sau cozi de ceapa verde) Maioneza dintr-un ou (o lingurita mustar, un galbenus, ulei)