Ingrediente: coaja rasa si sucul de la 1 portocala coaja rasa si sucul de la 1 lamaie 3 linguri miere ½ lingurita piper negru 2 cepe, curatate si taiate suvite...
Ingrediente: 1 piept potrivit de curcan 1 ceapa Cativa catei de usturoi ½ kg ardei capia ½ kg rosii coapte 1 legatura patrunjel verde Pasta concentrata de tomate
Ingrediente: 1 lingura ulei 400 g piept de curcan, fara pielita si os 200 g smantana 2 lingurite mustar clasic 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi...
Ingrediente: 700 g piept de curcan 2 rodii 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura 1/2 pahar vin rosu 1 varf cutit scortisoara frunze patrunjel verde 2 oua 100...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: ½ piept de curcan tiat cubulee sare, piper, curry, o legtura de ptrunjel 6 linguri de sos de soia 3 linguri de ulei de msline 100 g de msline...
Ingrediente: o salata verde mare 4 rosii 1 ardei gras galben 2 linguri de ulei (optional) 300g piept de curcan SOS FRANTUZESC: 100 ml smantana o legatura de...
N-aveam eu ce face într-o zi, adic? trebuia s? g?tesc ceva de haleal?, aveam ingredientele de mai jos, a?a ca mi-a venit ideea s? improvizez. Cum carnea de curcan sau de pui (pieptul) se potrive?te bine cu fructe gen ananas, piersici, pere etc ?i cu condi