Petitchef

Curcan cu sos aioli

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 snitele de piept de curcan


Pentru sosul aioli :

6 catei de usturoi

6 linguri de maioneza

6 linguri de apa fierbinte

Preparare

  • Reteta e simpla :
    Curcanul se asezoneaza cu putina sare si se face pe gratar. Intr-un blender se pune usturoiul curatat si taiat rondele, apa fierbinte si maioneza si se paseaza bine pana se obtine un sos cremos.
  • Se aseaza carnea in farfurie, alaturi de garnitura de fasole verde si se stropeste generos cu sos aioli.

Poze

Curcan cu sos aioli, poza 1Curcan cu sos aioli, poza 2Curcan cu sos aioli, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Curcan cu sos de arahide
Curcan cu sos de arahide
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii15 retete cu carne de curcan15 retete cu carne de curcan

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: