Petitchef

Curcan cu sos aioli

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 snitele de piept de curcan


Pentru sosul aioli :

6 catei de usturoi

6 linguri de maioneza

6 linguri de apa fierbinte

Preparare

  • Reteta e simpla :
    Curcanul se asezoneaza cu putina sare si se face pe gratar. Intr-un blender se pune usturoiul curatat si taiat rondele, apa fierbinte si maioneza si se paseaza bine pana se obtine un sos cremos.
  • Se aseaza carnea in farfurie, alaturi de garnitura de fasole verde si se stropeste generos cu sos aioli.

Poze

Curcan cu sos aioli, poza 1Curcan cu sos aioli, poza 2Curcan cu sos aioli, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Curcan la cuptor
Curcan la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii15 retete cu carne de curcan15 retete cu carne de curcanSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: