Ingrediente: 1kg ciuperci proaspete 4 bucatele de carne de pui (copanele si aripi) o ceapa mare 3 ardei grasi rosii o lingura de condiment legume uscate o lingura...
Ingrediente: jumatate kg carne de pui 5 cepe medii 2 morcovi medii o conserva 400 ml rosii intregi in sos tomat cateva fire de ulei mult cimbru si 3-4 foi de dafi...
Ingrediente: 3-4 pulpe de pui- eu am pus dezosate 300 g. ciuperci 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 50 gr. unt 2 linguri de faina 1 pahar de vin alb 4 linguri de bulio...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: Ingrediente: 1 ceapa mare jumatate de ardei gras rosu mare 1 morcov 4 linguri de boabe de porumb 2 rosii coapte decojite (eu am folosit vreo 14 cherry...
Ingrediente: 500 g pipote de pui,spalate si curatate 1 ceapa,taiata in cuburi 2-3 crtofi,curatati si lasati intregi sau taiati bucatimari 1 lingura paprika,boia d...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: 60 g kaizer sau slaninuta afumata 1 ceapa mare 3 ardei am pus si gras si kapia 4 catei de usturoi 1 lingura boia dulce piper sare ulei 200 ml vin ...
Este o mancarica tare buna de iarna, pe care o facea si strabunica si mamei mele, copil fiind, ii placea foarte mult. Se face astfel: Vom face mancarea intr-o cratita sau tigaie mai incapatoare, pentru ca va avea mai mult sos si vom pune si cartofii. Cali