Petitchef

Tocanita de pui cu ciuperci

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
524 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Spalam ceapa , morcovul , le tocam marunt si le punem la calit intr-o ling de ulei. Ciupercile le spalam , le strecuram si le adaugam peste ceapa si morcov.
  • Le lasam putin sa se caleasca si adaugam apa peste. Punem si pulpele si le lasam sa fiarba.
  • Dupa ce au fiert , potrivim de sare si piper si adaugam smantana. Mai lasam putin la foc mic.Presaram patrunjel verde pe deasupra si servim cu mamaliguta.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 523Kcal
  • Carbo: 7.2g
  • Grăsimi: 24.6g
  • Grăsimi sat.: 13g
  • Proteine: 68.6g
  • Fibre: 1.4g
  • Zahăr: 7g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (416g)


Poze

Tocanita de pui cu ciuperci
Tocanita de pui cu ciuperci - poza 2
Tocanita de pui cu ciuperci - poza 3
Tocanita de pui cu ciuperci - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

25/01/2014

Pofta buna !

(0) (0) Abuz
15/09/2013

Merge si cu un ardei tocat marunt...:)

(0) (0) Abuz
20/04/2013

Fffffffffffff bun

(0) (0) Abuz
11/01/2013

Deliciosssss

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz
01/04/2012

DELICIOS

(0) (0) Abuz
25/08/2011

O mancare foarte gustoasa...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează