Petitchef

Tocanita din maruntaie de pui

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g maruntaie de pui ,

3 buc ceapa,

2 buc cartofi,

1 foaie de dafin,

200 ml suc de rosii,

50 ml ulei,

50 ml vin rosu,

sare,

piper.

Preparare

  • Maruntaiele de pui se curata, se spala si se pun la calit in ulei. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se adauga peste carne.
  • Cartofii se curata, se spala si se taie bucatele mici, se adauga si ei in cratita dupa ce s-a calit bine ceapa.
  • Acoperim toate ingredientele cu apa si lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie ceapa si cartofii.
  • Adaugam foaia de dafin, sucul de rosii si vinul si mai lasam 10 minute.
  • Condimentam cu sare si piper.
  • Servim fierbinte cu mamaliguta si ceva muraturi.

Întrebări:




Comentarii:

15/04/2020

(0) (0) Abuz
24/06/2015

Maruntaie de pui? Se pun si matele?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita din pipote de pui
Tocanita din pipote de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tocanita din creier de porc
Tocanita din creier de porc
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulLoboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: