-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Tocanita
-
Rețete tocăniță roșii
-
Rețetă tocăniță cu morcovi și roșii
-
Tocanita de ceapa cu carne de pui
Tocanita de ceapa cu carne de pui
-
(4.4/5 - 87 voturi)
-
15
-
20
Preparare
-
Se spala carnea si se pune la fiert cu 2 litri apa.
-
Se spumuieste si se fierbe pana apa se injumatateste.
-
Se adauga morcovii taiati mic, cimbru si foile de dafin . Se mai fierbe 10-15 minute
-
Se adauga rosiile taiate cuburi, ceapa si inca o jumatate de litru de apa.
-
Se gateste amestecand continuu inca o jumatate de ora . Se condimenteaza dupa gust.
-
Se serveste cu salata de varza murata, sau cu orice muraturi va sunt la indemana.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (15):
Excelent si maine 07-12-2013 am sa fac o tocanita ca asta care nu are cum sa fie rea
Perfecta
EXCELENTA FOARTE GUSTOASA
Este ffff gustoasa cu mamaliga
Comentariul tău:ptr un barbat OK ,DE FACUT multam
Bunà
Super reteta multa sanatate celui care a postato
Foarte buna
O sa incerc aceasta reteta desi sunt in dubii cu cantitatea de apa sunt curios daca mai ramane ceva dupa ce se evapora 2 litri de apa?
Super bunaaaaaaaaaaaa