Ingrediente: Blat: 400g biscuit petit beure 300g unt 1 fiola esenta rom Crema: 500 g fructe de padure congelate 500 g frisca Hulla 450 iaurt gras 300 g zahar 30...
Ingrediente: 250 g iaurt- sa nu fie apos, daca lasa zer, scurgeti-l! 1 ou 1/2 linguritza zahar 280 g faina 1 pliculet praf de copt 1 linguritza sare rasa mac/...
Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt , 100 g zahar farin, 1 ou si 1 galbenus, 2 g sare, 2 lg. smantana 2-3 picaturi colorant verde crema de vanilie: 3 oua 80 g...
Ingrediente: Pentru o cupa mare de inghetata avem nevoie de: 2 banane bine coapte Sos de ciocolata: 3/4 cup miere sau sirop de agave 1/2 cup cacao 1 cup = 250 ml
Ingrediente: blat: 2 cani nuci la alegere inmuiate in apa peste noapte, bine scurse 2 lg fulgi de cocos miere crema: 1 cana caju inmuiat in apa rece peste...
Ingrediente: Pentru blat: 100 g unt moale 100 g faina 100 g zahar fin 1 plic praf de copt 2 plicuri vanilie 2 oua + 3 galbenuse Pentru spuma: 500 g fructe de...
Ingrediente: Baza de biscuiti: 250 g de biscuiti 125 g unt topit Crema bavareza: 100 g smantana lichida 100 g de lapte, 2 galbenusuri 80 g zahr 20 g de gelatin-...
Ingrediente: blat6oua 8 linguri zahar 50 ml ulei 8 linguri de faina 1 plic praf de copt crema: 400 ml iaurt de zmeura 15 g gelatina 500ml frisca lichida 4...
Ingrediente: Pentru blat: 300 g faina 2 linguri zahar tos 125 g unt 1 galbenus (sau 2-3 linguri de apa) 1 lingurita coaja de lime si lamaie Pentru crema: 3 oua...
Ingrediente: Ingrediente pentru un borcan de 3 litri: 6 flori de soc 3 litri de apă plată 200g miere albine 2 lămâi 1 portocală (+ 6 boabe orez pentru sifonare)
Ingrediente: 1 blat de tort din comert 350-400 ml lapte 500 gr frcute de padure congelate 1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca 1 plic crema...
Ingrediente: 1 blat vanilie 1 plic praf de frisca 150ml lapte pentru frisca Sucul de la compotul de piersici pentru insiropat - blatul 50 ml apa Cateva feliute...
Ingrediente: 560 g fructe de padure, insemnand: mure, afine, coacaze rosii si capsuni (sau zmeura) 400 ml frisca 200 g ciocolata alba 1 pastaie de vanilie