Tort cu mousse de pepene galben si crema cu piersici PrecedentulUrmătorul DesertFoarte ușor55 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 8 1 blat vanilie 1 plic praf de frisca 150ml lapte pentru frisca Sucul de la compotul de piersici pentru insiropat - blatul 50 ml apa Cateva feliute de piersica din compot pentru ornat Pentru crema cu piersici: 375 g pulpa piersici din compot 3 oua 300 g zahar tos 200 ml lapte 4 pliculete zahar vanilinat 3 pliculete gelatina Dr. Qetker 200ml apa pentru dizolvat gelatina 1 plic praf de frisca Dr. Qetker 150ml lapte pentru frisca Pentru mousse-ul de pepene galben: 1 pepene galben 1kg 200g a avut al meu3 pliculete gelatina Dr. Qetker 200 ml apa pentru dizolvat gelatina 1 plic praf de frisca Dr. Qetker 150 ml lapte pentru frisca 175 g zahar pudra 2 esente de lamaie