Petitchef

Inghetata cu visine si mascarpone (sour cherries ice cream &mascarpone )

Desert
2 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
200 g visine,

75 g zahar brun,

250 g mascarpone,

150 g iaurt ,

300 gr frisca lichida

Preparare

  • Visinele si cu zaharul se mixeaza cu blenderul vertical,brinza mascarpone se omogenizeaza cu iaurtul ,incorporam si visinele blenduite,apoi frisca batuta,amestecind incet ,de sus in jos.
  • Punem vasul la congelator.dupa o ora amestecam iar,sa spargem acele de gheata,operatiune ce o facem ce o mai repetam de 2 ori,la acelasi interval de timp.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Inghetata de casa-petitchef
Inghetata de casa-petitchef
8 porții
4 ore
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
8 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu caise si mascarpone
Moelleux cu caise si mascarpone
8 porții
45 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Inghetata de visine
Inghetata de visine
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Inghetata prajita (fried ice cream)
Inghetata prajita (fried ice cream)
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Inghetata de capsuni / strawberry ice cream
Inghetata de capsuni / strawberry ice cream
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaDesertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!Inghetata - delicioasa, facuta acasaInghetata - delicioasa, facuta acasa

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: