Petitchef

Dulceata de piersici

Desert
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata piersicile de coaja si de samburi. Se taie in feli si se pun intr-o cratita. Se pune deasupra zaharul si se lasa la macerat cca. 2 ore. Daca piersicile sunt coapte isi lasa suficient lichid incat nu este nevoie de apa.
  • Se pune pe foc la fiert, luand spuma alba care se face si se fierbe dulceata pana cand se leaga. La sfarsit se adauga si zeama de lamaie.
  • Cand este gata, piersicile plutesc uniform in toata dulceata, nu se ridica la suprafata. Se lasa dulceata de piersici sa se mai raceasca in cratita; cand este calduta se poate pune in borcane.


Poze

Dulceata de piersici
Dulceata de piersici - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta rustica cu piersici
Tarta rustica cu piersici
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează