Petitchef

Tort cu fructe de padure si crema de vanilie

Desert
10 porții
25 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 10
1 blat de tort din comert

350-400 ml lapte

500 gr frcute de padure congelate

1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca

1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie

1 sticluta esenta de vanilie

2-3 pliculete zahar vanilat-

Preparare

  • Se scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza mai ales pe margini cu apa cu esenta de vanilie .
  • Se prepara crema si frisca conform indicatiilor de pe ambalaj si se incepe aranjarea cremei si a fructelor pe primele 2 blaturi.
  • Se orneaza apoi dupa preferinte blatul superior, doar cu frisca si fructele de padure.
  • A fost de 100 de ori mai gustos decat arata aceasta ultima felie "rapita" pentru poza .
  • Se recomanda numai cu sampanie tinuta la rece.

Poze

Tort cu fructe de padure si crema de vanilie, poza 1
Tort cu fructe de padure si crema de vanilie, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

20/12/2012

Nu conteaza aspectul, gustul mai mult, aspectul il facem noi...multumim de reteta :)

(0) (0) Abuz
13/12/2012

Arata bine...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu crema finetti si mousse de fructe de padure
Tort cu crema finetti si mousse de fructe de padure
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu fructe de padure
Tort cu fructe de padure
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei