Petitchef

Tort cu banane si cocos

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

blat:

crema:

Preparare

  • Nucile pt blat se pun in robot impreuna cu fulgii de cocos si se mixeaza pana se maruntesc. Se adauga mierea putin cate putin, in timp ce robotul merge. Se verifica din cand in cand daca textura compozitiei e lipicioasa si maleabila.
  • Intr-o forma de tort de silicon sau cu pereti detasabili, de diametrul 16-18 cm, se toarna compozitia de blat si cu mainile usor umede se niveleaza uniform.
  • Crema:
    Toate ingredientele, cu exceptia lecitinei, se pun in blenderul Vitamix sau in robot si se mixeaza bine pana rezulta o crema omogena. Se adauga apoi si lecitina si se mai mixeaza.
  • Bananele se curata si se taie felii grosute. Se aseaza peste blat, se toarna crema iar daca a mai ramas compozitie pt blat, se pune peste crema.
  • Tava se da la congelator pana se intareste. Apoi se scoate din forma, se pune pe un platou si se da la frigider pt a se dezgheta treptat. Se serveste rece, cu felii de banane.

Rețete inrudite

YouTube

Tort cifra


L Lifestyle blog

Poze

Tort cu banane si cocos
Tort cu banane si cocos - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Deserturi cu nuca de cocos Deserturi cu nuca de cocos Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează