Frișca cu vanilie, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
Frișca cu vanilie, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
Pentru a-ți orna prăjiturile și a umple prăjiturile stratificate, pentru a le face și mai delicioase, această rețetă de frișcă cu vanilie va fi perfectă! O pregătire super ușoară și rapidă pentru un rezultat 100% plăcut. Urmați pas cu pas instrucțiunile și vă promitem că nu veți fi dezamăgiți ;-) Această cremă de vanilie se va potrivi cu toate aromele prăjiturii voastre!
Puneți smântâna, bolul și paleta mixerului, la congelator cel puțin 15 minute înainte de utilizare. Puneți în bol smântâna, mascarpone, zahărul pudră și apoi extractul de vanilie.
Bateți până obțineți un amestec tare. Puneți la frigider înainte de utilizare, astfel crema va rămâne fermă.
E gata! Puteți folosi această cremă pentru a orna prăjiturile!
De ce să pun smântână în congelator? Smântână trebuie să fie foarte rece pentru ca să crească corect. Puneți și vasul și telul astfel încât crema să rămână rece când o bateți.
Ce fel de smântână să folosiți pentru frișcă? Alegeți o smântână cu conținut ridicat de grăsime. Este grăsimea conținută în smântână (și rece) care vă va permite să aveți o frișcă perfectă! Folosim o smântână cu cel puțin 30% grăsime pentru a fi siguri ca creste bine. Puteți folosi smântână lichidă sau smântână proaspătă. Dacă vrei un gust mai blând: folosește smântână lichidă.
Cum să aromați crema? Puteți folosi extract de vanilie, o păstaie de vanilie, dar sa optați și pentru extract de migdale, cafea, floare de portocale, după gusturile tale!