Acasă - Petitchef
Rețete
Aperitiv
Rețete roșii
Rețete cu roșii și rucola
Verrine cu rucola si sfecla rosie
VERRINE CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
Pentru un aperitiv simplu si rafinat, optati pentru verina! Cu o prezentare placuta, gata in timp util datorita acestor paharute, este perfecta pentru a deschide masa de Craciun, de Anul Nou sau o cina tip bufet.
Un aperitiv vegetarian, fara gluten, facut in casa!
Materiale
Mixer electric
chopper
6 pahare mici
posh
Preparare
Intr-o tigaie topiti putin unt. Adaugați rucola si caliti pana se reduce la jumatate din volum.
Puneti rucola intr-un chopper impreuna cu 2 linguri de smantana lichida, sare, piper si tocati fin. Puneti acest amestec la rece.
Intr-un chopper puneti mascarpone, smantana lichida si sfecla rosie fiarta, sare, piper, si amestecati bine.
Umpleti fiecare pahar mic cu crema de sfecla. Apasati putin pentru a egaliza suprafata. Puneti la rece.
Adaugati 150 ml de smantana. Adaugati rucola tocata si amestecati usor cu un tel.
Umpleti un posh cu aceasta crema si puneti-o peste crema de sfecla. Puneti o frunza de rucola in fiecare pahar.
Gata!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Rucola are un gust usor amarui; spanacul un gust bogat, putin amar, putin acrisor, dar merge combinat cu smantana lichida. Incercati!