Petitchef

Batoane cu branza de vaci

Altele
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
200 g branza de vaci,

200 g faina,

200 g unt,

200 g zahar,

50 g cascaval,

50 g stafide,

1 pliculet zahar vanilat,

esenta de rom,

coaja rasa de lamaie.

Preparare

  • Se stoarce branza de vaci si se trece prin sita. Cascavalul se da pe razatoarea mica. Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat cat mai mult .
  • Adaugam branza de vaci, cascavalul, esenta, coaja de lamaie, faina. Amestecam pana la omogenizare. La sfarsit adaugam si stafidele.
  • Da la rece pentru o ora. Intindem o foaie de 1/2 cm si taiem bastonase. Le asezam intr-o tava unsa si le ungem cu ou batut.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Batoane de granola
Batoane de granola
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Batoane de ciocolata de casa cu alune
Batoane de ciocolata de casa cu alune
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Batoane de ovaz cu banane si stafide - flapjacks
Batoane de ovaz cu banane si stafide - flapjacks
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Batoane energice de cereale
Batoane energice de cereale
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaBranza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza AlbastraTelemeaua...un fel de branza romaneascaTelemeaua...un fel de branza romaneascaEmmentaler sau branza elvetianaEmmentaler sau branza elvetiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.