Petitchef

Gratin de legume cu branza de capra

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
  • Gratin de legume cu branza de capra
  • Gratin de legume cu branza de capra, poza 2
  • Gratin de legume cu branza de capra, poza 3
  • Gratin de legume cu branza de capra, poza 4
  • Gratin de legume cu branza de capra, poza 5
  • (4.00/5 - 6 voturi)
  • 1
  • 5
Gratin de legume cu branza de capra
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 linguri de unt

8 fire de praz tanar


2 buc. pastarnac

2 oua

200 g branza de capra rasa

jumatate cana de lapte batut sau iaurt

o jumatate cana de pesmet

jumatate cana de cascaval ras sau parmezan

sare, piper

Preparare

  • Se fierb legumele cam pe jumatate din timp, cat sa se inmoaie. Se scurg bine si se aliniaza in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt. Se amesteca ouale batute cu branza de capra, laptele batut, sarea si piperul. Se toarna compozitia peste legume.
  • Cascavalul ras sau parmezanul se amesteca cu pesmetul si se presara peste legume. Se coace la cuptor cca 40min pana cand prinde o crusta aurie si crocanta.


Comentarii:

26/07/2013

Yummy

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: