Petitchef

Legume cu branza la cuptor

Felul principal
2 porții
2 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 linguri de unt

2 cani legume inghetate (brocolli, ardei, morcovi-baby carrots, mexican mix, porumb)

1/2 cana cascaval razalit, telemea razalita sau alte - feluri de branza

sare/piper

Preparare

  • Se unge tava de iena cu unt. Se adauga feluritele legume, iar pe deasupra se presara sare/piper si cascavalul sau branza razalita.
  • Se mai adauga unt si pe deasupra.Se da la cuptor 25 de minute la 180 grade C.
    Se serveste cu smantana sau asha cum este.



Comentarii:

06/11/2017

Delicios !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/08/2016

Asa se zice acu, razalit in loc de rase?

(0) (0) Abuz
13/01/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz
08/11/2012

F rapidă si delicioasă!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Legume la cuptor cu mozzarella si marar
Legume la cuptor cu mozzarella si marar
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Legume asortate la cuptor
Legume asortate la cuptor
4 porții
1h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Legume cu branza brie
Legume cu branza brie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: