Petitchef

Budinca de paine si gem de zmeura

Altele
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • O tava se tapeteaza cu felii de paine.
  • Se pune un strat de gem de zmeura. Din lapte, faina si oua se prepara un amestec care se toarna peste paine.
  • Se lasa sa stea o ora apoi se introduce la cupror 45 minute. Se serveste calda sau rece.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de paine cu ciocolata si banane
Budinca de paine cu ciocolata si banane
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Budinca de paine
Budinca de paine
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Zmeura- izvor de vitamine si minerale Zmeura- izvor de vitamine si minerale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.