Petitchef

Caise-fursecuri

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un bol punem untura si zaharul, amestecam bine pana se face ca o crema.
  • Adaugam oul si otetul, amestecam si punem faina cernutasi amestecam pana iese,cum ziceam, un aluat vartos. Din aluatul obtinut facem bilute de marimea unei nuci mai mici.
  • Bilutele formate le punem intr-o tava presarata cu un pic de faina . Le punem la cuptor pentru 15 minute .Nu trebuie sa le lasam sa se rumeneasca,pentru ca o sa le coloram.
  • Cand sunt gata, le lasam sa se raceasca si cu un cutitas, usor sa nu le spargem, pe partea ce a stat pe tava,le vom scobi compozitia ce rezulta de la scobire, o vom pastra pentru a-o adauga la crema cu care vom umple caisele. Pentru crema am folosit o jumatate de pachet de unt, 3 linguri de zahar, o lingura de cacao si esenta de rom. A frecat untul cu zaharul, am adaugat cacao si esenta de rom si am mai pus, cum ziceam, compozitia de la scobire.
  • Apoi a trecut la lipirea caiselor. A luat cate doua, cam de aceeasi marime, a pus un pic de crema in scobitura si le-a lipit. Asa a procedat, imperechindu-le,pana le-a terminat. Cand au fost gata,le-am colorat . A folosit 3 boluri: in primul am pus colorant rosu, in altul ,verde, si in al treilea, galben. A pus cate un pic de apa sa se dizolve colorantul si a amestecat.In alt bol am pus zahar tos.
  • Apoi,a trecut la colorat. A luat cate o caisa, a trecut-o prin culoarea rosie ,a scuturat surplusul de apa si am trecut-o prin zahar.Apoi alta prin verde,galben sau o jumatate de caisa printr-o culoare si cealalta prin alta culoare,si tot asa pana am terminat.

Rețete inrudite

YouTube

Caise gratinate


Poze

Caise-fursecuri
Caise-fursecuri - poza 2
Caise-fursecuri - poza 3
Caise-fursecuri - poza 4

Întrebări:




Comentarii (16):

09/09/2016

Buna am si eu o intrebare in loc de untura ce pot sa folosesc?

(0) (0) Abuz
15/02/2014

Stiu sunt excelente si usor de facut

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Wow !!!

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
11/12/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Arata grozav si cred ca sunt si foarte gustoase le voi incerca cu siguranta

(0) (0) Abuz
Silvia1974, 15/08/2013

In poza arata excelent. O sa incerc si eu negresit aceasta reteta.

(0) (0) Abuz
20/02/2013

Very good

(0) (0) Abuz
16/02/2013

Sunt nemaipomenit de bune

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Arata binee

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bilute energizante cu caise
Bilute energizante cu caise
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clafoutis cu caise
Clafoutis cu caise
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! 12 retete cu Caise 12 retete cu Caise

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează