Petitchef

Cartofi copti de 2 ori

Altele
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
5-6 cartofi medii

2 linguri mari de ricotta sau branza de vaci

2 linguri mari de smantana grasa

o mana generoasa de cascaval ras

sare si piper

Preparare

  • Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se scobeste interiorul pastrand intacte cojile. Se amesteca miezul din cartofi cu branza, smantana si un praf de sare si piper.
  • Se umplu barcutele din cartofi cu acest amestec. Se presara mult cascaval si se dau la cuptor timp de 10-15 minute. Se servesc fierbinti cu un praf de boia dulce presarat si cu muraturi sau salate de cruditati. N-am mai avut rabdare si i-am mancat cu felii de castravete. O mancarea foarte satioasa si usoara.

Poze

Cartofi copti de 2 ori, poza 1
Cartofi copti de 2 ori, poza 2
Cartofi copti de 2 ori, poza 3
Cartofi copti de 2 ori, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi copti de doua ori cu salata de varza murata
Cartofi copti de doua ori cu salata de varza murata
4 porții
1h35m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi copti cu smantana si ceapa verde
Cartofi copti cu smantana si ceapa verde
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi copți în jar
Cartofi copți în jar
4 porții
32 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.