Cartofi wedges de post

votează acum
Cartofi wedges de post
Altele
4 porții
Ușor
30 min
405 Kcal

Se poate servi și cu cașcaval sau parmezan ras,sau carne ....dacă nu țineți post.


Ingrediente

4
Cost estimat: 2.48 (0.62€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu bacon si cascaval


Preparare

  • Cartofi wedges de post - Preparare etapa 1Curăță cartofii de coajă și spală-i. Dacă sunt cartofi noi, îi poți lăsa cu tot cu coajă. Cartofii cu coajă au în plus, un conținut semnificativ de potasiu și sunt considerați mai sănătoși.
  • Taie cartofii în felii egale, de grosimea degetului mare și pune-i într-un recipient mai adânc
  • Adaugă în bol uleiul vegetal, amestecând bine.
  • Separat, amestecă piperul, pudra de usturoi și boiaua;
  • Presară condimentele în bol, peste cartofi și amestecă din nou
  • Pune cartofii wedges într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, dar să nu fie suprapuși. Opțional, poți presăra puțin rozmarin uscat, pentru o aromă deosebită
  • Dă tava la cuptorul preîncălzit, la 220 de grade.
    Lasă-i jumătate de oră și apoi întoarce cartofii wedges pe partea cealaltă.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 405Kcal
  • Carbo: 61.5g
  • Grăsimi: 13.8g
  • Grăsimi sat.: 2g
  • Proteine: 6.2g
  • Fibre: 4.9g
  • Zahăr: 5.5g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (322g)

Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+