Chiftelute din spanac si branza feta

(4.50/5 - 50 voturi)
6 comentarii

Ingrediente

- 300 grame de spanac
- 1 dovlecel razlit
- 1/2 cana de mix de patrunjel, menta si marar taiate - marunt
- 2 cepe verzi
- 1/4 cana feta sfaramata
- 2 oua
- sare si piper
- 1 cana faina
- 2 linguri ulei

Preparare

Etapa 1

Amestecam spanacul, feta, patrunjelul, ceapa, oul sarea si piperul.

Etapa 2

.Apoi amestecam si faina. Punem atata faina incat chiftelutele sa se tine bine cand le prajim.

Etapa 3

Incalzim uleiul intr-o tigaie non stick si prajim chiftelutele aplatizate in palma, pe o parte si apoi le intoarcem dupa aprox 3 minute pe partea cealalta.

Etapa 4

Daca nu doriti sa prajiti chiftelutele puteti sa coaceti la cuptor compozitia intr-un vas de iena uns cu unt.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

18/07/2015

Cum facem sa razlim dovlecelul? Cum prajim chiftelutele in palma? Sunt atatea secrete "culinare" pe care nu ni le dezvalui!
Si ce e aia vas de "iena",? Nu cumva e de Jena si ti-a fost jena sa scrii asa, sa nu te ia lumea de inculta? Tine-o tot asa!

(0) (1) Abuz
18/07/2015

Sanatos si gustos pentru copii dar si pentru adultii.

(0) (0) Abuz
18/07/2015

Cu dovlecelul ce faci ?

(0) (0) Abuz
18/07/2015

F.bune,gustoase

(0) (0) Abuz
21/03/2014

E ff. gustoasa

(0) (0) Abuz
18/07/2015

Fff.bun!

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Quiche cu branza de capra si spanac


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Feta – Branza etalon a Greciei si CipruluiFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale